Vattenlekar




Roat mig med lite vatten och karamellfärg i väntan på Hanna :)

Minns hur det va i starten

Gomorgon, typ! Gick upp så tidigt som nio imorse, duktigt tycker jag! Drog till farmor och farfar och fikade och träffde kusin och farbror där, trevligt :) Sen åkte jag med mamma ut till mormor och frös fingrarna av mig när jag skulle fota, vädret hatar mig! Ikväll ska jag nog träffa Hanna, skoj men först ska jag ta en dusch och lyssna på lite underbar musik, skönt! Intressant inlägg, fast tvärtom, det ska bli bättre, hejdå!


Fullt normala

Julia är den roligaste personen som finns! Hihihihihi

Tjena! Jag är trött. Fast ändå inte. Konsitgt. Jaa.. Bittert.. Jag har ingen aning om vad jag håller på med!
Kom hem från minnesmatchen i Kopparhallen för en stund sen, herrmatchen var väldigt skoj men var för trött för att stanna och kolla på damerna.. Ojoj!
Igår blev bloggningen jättetråkigt, men så kan det vara ibland! Onsdagskvällen var en av de roligaste jag varit med om, Jullan underhöll mig genom telefonen och jag åt glass från en kasse, hegalet! ;) 
Idag var skolan jätterolig bara för Julia är det, haha hon är typ min idol! 
Imorgon ska jag upp jättetidigt, redan vid nio :o Det är verkligen inte likt mig! Tar kanske med mig min älskade Haals med mig till mormor och fotar lite, vi får se om hon kan. 
Juste, imorgon åker pappa till Stockholm och ska kolla fotboll med sina "kompisar". Jag är väldigt avundsjuk så jag tänker tröstäta lite godis och lyssna lite på min Gud Lars! Ha en trevlig fredag! 

*Här borde det vara en jättefin bild på Johanna*

 
Det fick bli den här istället, han har växt litegrann nu!

Slut på säsongen..

Jo som rubriken säger så har haft handbollsavslutning nu ikväll och kom hem för ett tag sen. Allt är kaos just nu, så blir inget långt inlägg, godnatt

Om ni bara visste

För trött för att skriva nåt vettigt, har lyckats försova mig tre mornar i rad så kanske ska ta och gå och lägga mig tidigt för en gångs skull..
Blev en kort löprunda på kvällen fast höll på att frysa benen av mig, jag som tyckte det var vår :( Hoppas på varmare temeratur snarast!
Snart godnatt!

Nya skorna, dålig bild och allt dedär men så kan de va ibland!


Nobody knew how much she blamed herself

Hej! Det har regnet i stort sett hela dagen, om någon nu skulle lyckats missa det. Trök men har slutat nu får se om jag ger mig ut i spåret ändå, funderar på om det är för blött..
Skoldagen rullade väl på som vanligt, inget roligt att berätta förutom resa dit:
Julia det stackarn hoppar på sina kryckor för hon gjort illa knät och det höll på att kosta båda oss + min cykel livet idag :o Nej men jag skulle skjutsa henne som vanligt fast hon hade sina kryckor, men en av de råkade åka in vid hjulet. Vi lyckades stanna innan vi välte och som tur var så gjorde ingen illa sig (förutom kryckan). Men sen hörde Julia att mitt däck pös lite misstänksamt, men vi tänkte att om vi cyklar riktigt snabbt så hinner vi väl i alla fall till skolan innan däcket blir platt! Det gjorde vi också men när jag parkerat cykeln undersökte vi den lite närmre och upptäckte att om vi skruvade åt den lilla ventilen på däcket så slutar det pysa.. Haha jävla puckon vi är, den historien gjorde vår dag fast den antagligen låter pisstråkig, hehe ;) 

Bilden har ni nog sett förut men tycker den är så söt så den kan gott återanvändas!

Kämpar mot toppen

Träningen gick helt okej tycker jag, piggnade till lite när jag kände känslan man bara kan känna när man för första gången på sisådär ett halvår kunde träna i bara shorts utan att frysa ♥♥♥♥ Hihi låter lite mysko, men då vet man att det är vår! Längtar tills imorgon då jag ska försöka ta en till löprunda, finns inget skönare än när man är klar med en svettig sådan! Även fast jag helst springer ensam kanske jag ska ragga med mig någon då, vi får se hur jag känner!
Imorgon ska vi fortsätta jobba med vår lilla cabarè som just nu känns perfekt, nästan färdig! Fast precis tvärtom.. Hoppas det hinner lösa sig tills vi ska visa den, annars blir det lite jobbigt!
Nu ska jag fortsätta lyssna på lite underbar musik av bästa Hoffmaestro! Kungligt ♥


Tröttare än någonsin

Jag håller på att somna men drar snart iväg på träning så ska jag ta och sova sen, skönt! Gjorde praktiska nationella i bioligi idag förresten, det gick sådär, men hoppas det godkänns i alla fall! Slänger in ett roligare inlägg när jag kommer hem, hörs då!

jag hatar tyska och kan inte skriva mer än rubrik, men nu slutar vi om 4 minuter och 58 sekunder så snart är vi fria, puss


Choklad är mums

Godkväll mina fina!
Har ej varit i skolan idag eftersom vi har haft någon mystisk elevrådsträff hela Avesta så känns som jag är lite efter :( Hände inte så mycket, vi satt väl mest och pratade lite och sen lyssnade resten..
Aja åkte direkt hem till min kära farmor och min lika kära farfar efter och fikade. Mycket mysigt! Sen kom min mor och plockade upp mig så åkte vi upp på stan och köpte nya löparskor. Sen kom Henrietta så jag gick runt med henne och kikade lite, köpte ett linne från H&M, gött!

Eftersom jag inte visste om vi hade träning eller inte så passade jag på att inviga nya skorna med en tur i spåret, skönt de!
Nu ska jag alldeles strax hoppa in i duschen, ha en tevlig kväll!


Tänkte ta och berätta att denna snyggingen åt kött för första gången på två år i lördags, lite stolt sådär :D


Du säger väl till om jag ska gå?

Jag skulle gärna hjälpa dig upp
och kunna lysa upp den väg du springer
Om jag kunde vagga dig varm och lugn
Jag hör nog samma röst
och bor i samma land
med samma klockor som ringer
Du går inte ensam genom dunkla rum


Roses are red and violets are blue, they both look pretty good baby girl but then so do you

Det är fortfarande lite kaos och ont i armen så blir inge träning för mig idag. Har dock gått terrängbanan några gånger så vi säger att det jämnar ut sig ;)
Sitter här med min älskade Rebecka nu, har hunnit fota lite också, gött!


Grillning!

Dagen blev inte riktigt som jag hade tänkt, men drar i alla fall och grillar med världens bästa klass! Älskar er så mycket, vet inte hur det kommer gå när vi ska säga hejdå men det är ju några månader kvar ändå så det får bli ett senare problem. Åsa-Linn kommer och hämtar mig om cirkus en timme, ska väl bara ta´t lungt tills dess, men ha en grym lördagskväll för det ska verkligen jag!

Känner du lyckan genom sorgen?

Kom precis hem och sitter just nu och väntar på att mitt minneskort ska tömmas och sen tar jag med mig älsklingen ut och fotar lite. :thumbup: Skriver om dagen senare tjolahopp!


Hon äger styrka du alltid trodde va din





Lite bilder från eftermiddagen med världens finaste Linn! :)

Här under askan utav sönderbrända drömmar

Oj jag trodde jag hade gjort ett inlägg redan imorse men det hade tydligen inte publicerats :(
Jag var iallafall inte i skolan innan lunch fick äntilgen sätta i p-staven! :) Cyklade dit ensam vid åtta för att få bedövningen och sen skjutsade Hanna dit mig några timmar senare för att få i själva staven. :) Sen var vi kvar på stan ett tag, köpte ett par shorts, en glass och åt thai! Skönt att ha det gjort nu, men har börjat göra lite ont nu plus att jag inte får träna idag och kanske inte ska spela någon match alls i helgen eftersom det inte kommer ha läkt riktigt och jag är lite orolig för att det ska bli helt uppfuckat.. :( Vi får se hur jag gör!
 Har hunnit fota Linn också, bilderna kommer lite senare, puss!

Tryck → F5

Nya header, gör som rubriken säger om den inte syns!


Vår grupp är bäst på musik!..

..Eller..?  Aja vi är duktiga ändå! ;) Det är så himlans fint väder idag så jag ska nog sätta mig på cykeln och styra mot stan och träffa Henrietta en sväng. Det blir skoj!
Skoldagen flöt väl på rätt fort, tog i alla fall med mig Haals hem på hålet och lyssnade lite på gudarnas kung Winnerbäck♥, kikade lite big bang theory och kokade kaffe! Slå det ni! :D


Falling slowly ♥

Take this sinking boat and point it home
We´ve still got time
Raise your hopeful voice
You have a choise
You´ve made it now


Någon rolig rubrik

Nu har jag gjort det bästa man kan göra någonsin!
 Nej jag har tyvärr inte fixat fred på jorden men jag har faktiskt slängt ihop lite kladdkakssmet som jag tänker tjocka i mig efter träningen, för det får man faktiskt göra, hihi håll med om att det slår det mesta!

Jag tänkte ju låta bli att grädda min men visst ser de mumsigt ut :D


Ett riktigt jävla as

Jag är lite för trött för allt just nu.. Men ska iallafall snart ta mig till fotbollen på något sätt så får vi se hur jag gör med handbollen men jag antar att det blir dubbelträning :/ Lite jobbigt men blir väl skönt när allt är klart. Fast justja vår dusch har ju inte så mycket varmvatten just nu, och det är ju lite tråkigt :( Det här blev ett rätt meningslöst inlägg så jag ska nog faktiskt ta och avsluta det nu. Hejdå!

Hahahahahahahahahahaha..

Ettt fel närmare rätt

Hann inte blogga alls igår för drog till alfta och spelade match som gick skit, och kom hem vid halv tolv..
Blir träning direkt efter skolan idag så dagens inlägg blir antagligen rätt sent om ni undrade, måste dra till skolan
Hejdå!
 

Om man ska krascha ska man göra det riktigt snyggt!





Det blev ju lite foto idag i alla fall, men nu väntar duschen så ha en fin söndagskväll!


Don´t be afraid of the dark

Godmorgon! Vaknade för några timmar sen har har hunnit med både att äta frukost och se klart filmen vi började på igår men inte vågade se klart . Det tycker jag är mycket duktigt! Om lite mer än en timme förväntar jag mig att mina föräldrar ska hämta mig och så far vi ut till min saknade lilla mormor! Får se om det blir nåt fotande, beror lite på hur vädret ser ut där borta på landet ;)
På eftermiddagen blir det nog en fotbollsträning och lite pluggande. Chillidill!
Blir säkert ett till inlägg ikväll så hörs då!




Kommer antagligen ha hunnit ångra mig redan ikväll, men bjuder på dedär,pöss!

Henrietta kämpar på!

Som vanligt när jag sover här så låter jag henne plocka upp det jag ska spendera natten på och sitter bara och kollar på när hon fastnar med sängen i  sina byxor.. Hon är ju inte den smidigaste jag känner men hon är väl söt ändå typ..
Nu ska vi se på film om det funkar, matchen gick bra fast vi förlorade om ni ville veta, det suger fast jag orkar inte bry mig pusshej ♥

Jag vill ha jordgubbar..


2 timmar och 38 minuter kvar till matchstart!

Börjag tagga till på riktigt nu, känner verkligen för vinst idag!
Kom precis hem från stan där jag spenderat några timmar med Axel, Rebecka och Emelie, och åker kanske och träffar de lite mer efter jag hälsat på Henrietta en sväng. Trevligt! Vi har sökt igenom hela staden efter den efterlängtade glassen calipposhots, med tror ni den fanns? Nej självklart inte, så det enda vi fick med oss hem var varsin powerking som snälla Axel blöd på, så räknar med lite flum ikväll för jag vet hur jag blir, hihi! ;)
Mamma och pappa har lite gäster här nu, (jag vet, jag är också förvånad över att de har kompisar..) men jag borde kanske gå ner och vara lite trevlig så jag får någon mat ikväll.. Hörs kanske senare, vi får se om jag hinner, ha en skoj fredag alla fina för det ska jag!

Orden du säger, tårar ramlar när jag hör de

Tjolahopp! Ska ta min trogna cykel och hämta upp Julia om bara några minuter, så detta blir ett väldans kort inlägg. Har dragit på mig världens mysigast tröja idag om någon ville veta, för den är så mjuk ♥♥♥
Det kan va lite för alla andra normala tröjor råkar ju ligga i tvätten och jag ville inte gå naken, men den är ju i alla fall mjuk.. Oj nej nu ska jag borsta tänderna och sen dra, hörs senare om jag hinner, för åker kanske upp stan med ett par fina direkt efter skolan, men vi får se!

Haha damp,  jag vet, men ibland får man va lite ego ;*


Henrietta Nordström är den sötaste ungen som finns!

Hemma nu och har precis ätit lite middag, mums! I skolan hände inget roligt alls, det var tråkigt för det betyder att det inte finns något roligt att berätta :(
Imorgon har vi match, det är ändå skoj! :thumbup: Och så ska jag få träffa min gullunge Henrietta! 
Ännu bättre! :D
Imorgon har vi SO-prov det suger, fml :(
Jag höll på att köra ihjäl mig å cykeln förresten om nån ville veta, men jag lever så du kan va lugn Hanna ;)
Det var allt för mig, hare gött! 
 
Hihi fett snygg brud asså!

Sluta säg förlåt för du sliter ut ordet..

Blir ett snabbinlägg för har lite bråttom till träningen! Det blir handboll idag så jag ska bara byta om så ska jag snart sätta mig på cykeln och rulla mot hallen. Skriver antagligen mer när jag kommit hem igen, hej sålänge!

Hahahahaha morgonhumor! ♥


Proven tar ju aldrig slut..

Tja, rubriken beskriver mitt liv rätt bra just nu. När man äntligen klarat av ett prov är det bara att ställa in sig på ett nytt. So på fredag då och det kan va matte på måndag, fast jag är inte riktigt säker.. Hoppas inte!
Nationella gick iallafall okej, så får väl ta och vara glad för det iaf. :)

Dagens roligaste var iallafall på bilden när vår lärare skällde ut Frida för hon hade tagit för mycket färg, samtidigt kollar Felicia ner på sin färghög som är cirka tre gånger så stor som Fridas.. Man ser att hon får lite panik innan hon glider ljudlöst bort till diskbänken och spolar bort alltihop..  Haha kom på att det låter inge kul alls men det var det då, tro mig ;)

Gick inge bra att plugga så drog ut några kilometer på cykeln så hoppas det går bättre nu för jag kan inte så mycket :( Godkväll!

Tar med ett foto från vad jag tror är i somras.. Minne som en guldfisk, jag vet ;) En av mina favoriter iallafall! :)


Godmorgon!

Håller på att göra mig klar inför skolan och tänkte bara berätta att idag har man både nationella i biologi och utvecklingssamtal.. Låter som en riktigt trevlig dag eller hur? Speciellt nu när jag inte fattar nån biologi alls. :(
Aja jag får väl försöka klara mig på något sätt ändå, för båda sakerna måste tydligen göras. :( Usch!

Bilden är inte helt ny men den får duga ↑


Länkbyte ♥

Riktigt skön brud, har inte känt varandra så länge men hon har redan fått mig skratta fler gånger än vad som går att räkna! Haha världens grymmaste skratt också! Snäll och allt annat bra är hon ju också såklart :D Hennes blogg är otroligt fin och väldans läsvärd så klicka in på den vettja! 
http://myfiddelie.blogg.se/ 

Nu drar jag snart iväg på handboll för att träffa denna fina My och några fler så ha en fin kväll! :)


Mina fotbollsskydd luktar äckel!

Tror det börjar bli dags för en tvätt.. Men några träningar till får de klara för jag hinner knappast fixa det nu, då pappa hämtar mig om cirka en kvart och vi åker upp till vallen för lite drygt en timmes fotboll ♥ Härligt! Skriver nog lite om dagen när jag kommer hem för det hinner jag tyvärr inte nu, kramhej ;* 
 
Världens finaste brud dedär till höger, du vet att jag älskar dig ♥

∞Det är så logiskt, alla fattar utom du
Du har inte en aning
Det är så logiskt, alla fattar utom du
Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu∞


Länge leve längesen

Godkväll! Kemin är nu så gott som klar, fattas bara lite finslipning som vi tänkte ta itu med imorgon på hålet. Nu har jag bara en väldans massa SO-plugg kvar att överleva plus att jag ska försöka förstå lite biologi innan vi har nationella på onsdag.. Hoppas jag iallafall blir godkänd, för detta känns inte bra alls.. :(
Har kommit på att jag bara skriver massa tråkiga saker, och det är ju inte så roligt.. :( Nu blev allt bara deppigt ju :( Blir inge träna ikväll heller.. Illa! 
Nej nu ska jag faktiskt ta och ta tag i pluggandet, ha de´gött sålänge!

Tar med en några veckor gammal bild istället för det blev inga tagna idag :/


Pluggapluggaplugga..

Tråkrubrik, jag vet :( Men det blir iaf lite roligare när man gör det tillsammans så närsomhelst kommer mina fina kemikompisar hit så vi kan göra färdigt vår redovisning som ska vara klar imorgon.. Det blir nog skoj för Julia ska ta med kladdkaka :D och då blir allt roligt! Nu kommer de nog så jag ska gå ner och öppna dörren, jag skriver nog lite senare också och slänger ut nån bild från eftermiddagen, puss ♥

Imorgon är det måndag..

..men jag är glad ändå för nu är det officiellt att jag ska få ett kusinbarn i september! Är så otroligt, nästan äckligt, glad..  Så himla kul, vill bara passa på och säga grattis en 47650:e gång. Så grattis Madde och Victor, ni kommer verkligen bli världens finaste föräldrar! ♥

Det har hänt massa annat kul också såklart idag men det är inte lika viktigt ;) Årets första fotbollsmatch är avklarad och kvällen spenderades med världens finaste tjejor, kärlek till er, men nu ska jag sova ♥


Osså en lagomt gammal bild på mig och mina kära kusiner, kan verliken säga att tiden går alldeles för fort ibland.. ♥

Lördagsmyyyyys♥

Ja rubriken säger väl det mesta, det är lördag och jag myser så mycket som det bara går!
Sitter hemma hos Max och har precis sett färdigt dum&dummare! Innan det var vi ut en sväng och fotade men det gick inte så jättebra, men jag hoppas jag fick nån bra bild iaf.. Aja jag slänger med en mysko på Max sålänge!
Förresten så är jag ännu nervösare nu inför matchen än jag var igår.. Hur ska detta sluta?!  Aja vi märker väl imorgon, hoppas jag inte gör självmål..
Nej nu har jag inget mer att berätta förutom att ikväll ska Ulrik, DbA, eller Molly ta och vinna melodifestival, det blir trevligt, pusshej!


Flyttade matcher och Magnus Betnér!

Godkväll mina fina! Förlåt för dålig uppdatering, men har haft rätt mycket att göra. Just nu borde jag vara i kopparhallen och värma upp inför match men den och resten av helgens matcher har blivit flyttade pga att både vår tränare och resten av laget är sjuka.. Tråkigt men bra på ett sätt för då får jag chansen att spela en dammatch/u-match i fotboll på söndag! :D Är lite nervös men hoppas det går bra och jag slipper göra bort mig alltför mycket..

Skoldagarna har om möjligt varit ännu tråkigare än vanligt men nu är det äntligen helg ifall att nån skulle missat det! Jag fick turen att spendera lite tid med saknade Felicia på eftermiddag, synd bara att det blev så kort, vi får ses snart igen!

Imorgon ska jag iallafall hem till min älskling, det var alldeles för länge sen men nu är det äntligen dags!

Nu ska jag fortsätta kolla på världens roligaste Magnus ett tag, och nej jag menar inte min SO-lärare, och sen får vi se vad som händer! Puss och ha en bra fredag!


Lätt en av sveriges roligaste killar, kärlek till honom! ♥

Morgondstund har guld i mun..

.. fast nja. Vet inte vem som var dum nog att komma på de orden men han/hon är rätt hatad av oss trötta människor.
Nu har jag tillslut tagit mig ur sängen ändå och ska snart börja göra mig klar inför skolan. Vi har ett kemiarbete som det börjar bli lite bråttom med nu så inte kan man "försova sig" fram till lunch heller. :( Brukar visserligen inte göra så men idag skulle det verkligen behövas!
Aja nu kommer jag bli sen om jag inte börjar göra mig iordning.. Glad onsdag!


You´ll never be forgiven

Är fortfarande lite lagom trött sen Tyskland men jag har börjat vakna upp lite nu. Kom nyss hem från fotbollen och ska stanna hemma resten av kvällen eftersom handbollen är inställd :(
Skoldagen har väl varit som vanligt, har hunnit med att göra redovisningen i svenska nationella.. Tror iallafall att den gick okej :)

Igår hade vi skolbad om jag inte har berättat det redan så nu är livräddningsprovet avklarat! Skoönt att det är över må jag säga, var rättså nervös men jag är rätt nöjd nu efteråt. :)

Nej nu ska jag hoppa in i duschen, ha en bra kväll alla fina!

Älskade tjejer ♥


Resan till Tysklandet

Godmorgon alla fina! Jag hoppas verkligen att ni inte övergett bloggen på grund av att jag inte kunnat blogga på en hel vecka.. Vi har haft internet men det fungerar inte att blogga från min mobil :( Aja, jag får väl ta och berätta om hela veckan på en gång!

Som jag sagt cirka tusen gånger så rullade bussarna från Kopparhallen 05.00 lördagsnatt/morgon. Det var ett helvete att gå upp den morgonen kan jag berätta, men vi fick iallafall sova några timmar på resan så jag överlevde.
Resans första asgarv kom redan i bussen på vägen ner när jag hittade en colaflaska för mycket i min väska. Det visade sig att jag hade lyckats sno Emils och dessutom druckit upp den.. Så förlåt för det Emil, hoppas du inte blev sur!

Huset/spökslottet/gamla koncentrationslägret som vi bodde i skrämmde skiten ur oss redan första natten för innanför rummen med toaletter fanns ett rum med gamla sjuksängar och rullstolaroch det blev knappast bättre när det några dagar senare satt några och spelade gitarr där inne?! Tyskar är väldans konstiga!
Aja såhär såg veckan ut iallafall:

På söndagen fick vi såklart ingen sovmorgon, utan nångång runt tio skulle vi vara inne i Bargteheide och vara med på någon invigning innan vi fick spela en match mot deras flickor, och även fast vi spelade rätt uselt så vann vi som tur var den.
 Resten av söndagen spenderades med att kolla på handboll och äta.

Måndag förmiddag badade vi i ett äventyrsbad och jag och Hanna sprang mest runt och gjorde illa oss på sånna där banor jag inte kan stava till men jag tror det heter rutschkanor..? Aja de var livsfarliga iallafall, akta er för sånna! 

Tisdag klockan halv sju tvingades vi upp för att besöka en tyska skola med lärare som inte kunde engelska, så vi satt mest och tittade på skrikande tyska ungar, det var lie mindre trevligt.
På kvällen spelade vi match mot ett annat tyskt lag och även fast vi spelade bättre än på söndagen så förlorade vi den. :( Alla kämpade ändå jättebra och även fast det bara var i början av veckan så hade folk redan börjat bli sjuka, bl.a vår målvakt, så vi fick låna en sån av våra motståndare.

På onsdag var alla väldigt taggade på att åka till Hamburg och shoppa, men vi möttes av en guide som visade oss Hamburg på tyska. Det hade säkert varit lite mysigt om vi förstått vad han sa.. Så så mycket handlande blev det icke den dagen utan det fick vi istället tid till i Lubeck dagen efter. För mig blev det ett par hörlurar, byxor, lite underkläder och en väska!

Till handbollsmatchen på torsdagen hade i princip hela laget hunnit insjukna i feber/hosta/spruckna revben och vi tvingades låna in tyska spelare. Det var tyvärr rätt svårt att prata med varandra och få alla att förstå vad man sa ute på planen plus att alla var riktigt slitna och matchen slutade 54-5 till tyskarna.. Det var inte så mycket att säga efter det utan vi fick istället se vårt pojklag förlora sin match med nästan lika mycket, så det var ingen bra dag för Sverige!

I förrgård, fedag, fick vi se en tysk brandstation. De ser tydligen precis lika ut som svenska så ingen förstod riktigt vad vi gjorde där men vi fick verka intresserade och ta bilder ändå. 
På kvällen var det "disco" med den fantastiska DJen Lars Benke som tog med sin musik från cirka bronsåldern? Nej men den var rätt uttjatad men det var väl skoj ändå.

Igår satt vi ju bara i bussen hem så det är ju inte så mycket att berätta om förutom att en av bussarna fick lite problem så vi blev kanske en timme försenade, och det var ju inte så roligt..

Förrutom allt det här så har vi hunnit med lite poker, blivit ihjälskrämda av en docka, nattpromenader, mycket skratt, och lite för lite sova.

Det har varit en riktigt rolig vecka och jag hoppas vi åker dit om ett år igen!









Kommer fler bilder sen, puss!

Äntligen hemma!

För ungefär en timme sen fick man äntligen kliva ur bussen i vår lilla stad! Är riktigt trött nu men det har varit en fantastisk vecka, tack alla som varit med! Ni får hela veckans historia imorgon med lite bilder och annat skoj, så förbered er på ett långt inlägg ;) Godnatt!