Alla som inte dansar är våldtäktsmän

Dansar just nu runt hemma hos Frida och värmer upp inför kvällen! Haha nej men lite musik skadar ju inte, puss!

Valborg

I kväll smäller det! Fast ja det blir ju inga raketer men ändå. Åker upp till stan vid sex och möter lite folk och äter thai och sen ska vi nog hem till Frida en sväng innan vi drar ner till holmen. :) Trevligt värre! :)

Henrietta åkte precis hem, vi har vart duktiga och motionerat lite såhär innan kvällen, hehe  ;)
Aja nu ska jag ta aprils sista dusch innan jag går till Julia och umgås lite med Linn, hihi.

VIKTIGT MEDDELANDE!

Tänkte sätta mig på cykeln och rulla mot Avesta och Henrietta, men eftersom jag är nyduschad och allmänt lat orkar jag inte ta mig ur min onepice, så jag tänkte visa mig offentligt i min lila sparkdräkt..
Skriver om detta bara för om någon råkar få syn på mig bör de veta att jag inte ser ut såhär i vanliga fall! Hejdå!

Jadu Julia...


Sagan om en fantasi

Gårdagen spenderades med trevligt folk i form av Felicia och några andra, och mest min älskade kamera, så ska snart redigera lite bilder, hihi 
Ja fanns inte så mycket mer att berätta, puss
 

Julias mamma ♥

Julias mamma är typ bäst i världen och det är hennes pappa också. Därför är det konstigt att Julia bara blev helt okej.. Men Johanna och Amanda blev ju jättebra.. Man säger ju tredje gången gillt men icke denna gång, för deres tredje barn blev ju inte riktigt som det skulle.. Men söt blev hon i alla fall.
Nej förlåt, jag älskar Julia jättemycket fast hon har en tjock katt, puss!


Sometimes i don´t wanna be better

Förlåt för det inte blev något inlägg igår men internet la av när jag försökte.
Gårdagen spenderades i alla fall med Max och var trevligt fast jag verkligen inte va pigg.
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och passade på att unna mig en ansiktsmask också. :) Förresten så borde jag va stressad för vi har engelskauppsatsen till nationella direkt klockan nio imorgon.. Hatar sånt!
Nej nu ska jag mysa ner mig i sängen och göra som vanligt och somna till desperate housewifes, världens bästa serie! Godnatt ♥

Lars Winnerbäck♥


Jag glider ifrån allt
Var va jag en gång
Jag har förlorat mitt fokus
Vad drömde jag om


Det blåser osunda vindar
Det gör mig dämpad och svag
Och det krävs så mycket mygel
För att verka normal


Det säga att kärlek lovar stort men håller tunt
Du kan kalla det förnuft, men aldrig sunt

Bakom varje hög av sand finns guld för den som letar

Som du kanske redan vet
Jag är oslagbar
Jag far hellre framåt mot min vilja än jag vänder

Hatar förkylningar, hatar, hatar, hatar!

Och just nu hatar jag manusförfattarna till desperate housewifes också, de är inte snälla! Har i princip suttit och gråtit hela avsnitet :(
Aja skulle vara lite duktig och städa idag, men det var lite jobbit när det verkar som allt damm i hela universum har samlats hemma hos oss. Tycker faktiskt det låter lite orättvist!
Blev ingen träning idag förresten, för går runt och hostar så jag håller på och bli tokig (vilket jag iofs redan är) hiho!
Nej nu börjar det bli lite sent så ska skynda mig in i duschen, godnatt!

Sånna där hade jag verkligen behövt idag för dh var så sorligt! :(

Vår himmel är färglös, oförändeligt grå

Ska snart dra till skolan, men fick lite tid över så fick bli ett inlägg. Totalt onödigt men ändå lite kul eller nåt ;)
Har teori på jumpan så slapp byta om till den och det var ju lite skönt! Nu ska jag göra mig klart det sista men hörs ikväll om jag kommer iväg till mormor. :) ¨


Om du vet hur det känns har du känt det förut

Godkväll! Hann inte med något mer inlägg igår, men blev i alla fall en riktigt lång promenad med Hanna. :) Blev en bit över en mil om jag inte har fel. Imorgon tänkte jag överdriva lite till och ta min kära cykel till mormor och tillbaka. Det låter ju inte så farligt om det inte va så att hon bor lite mer än två mil bort.. Aja hoppas hon blir glad att se mig. Fast det blir bara av ifall min förkylning inte blir värre, för i så fall kommer jag antagligen inte orka..

Idag var jag ut till Maxen och pratade lite och lämnade hans present. Han verkade nöjd. :) Nu ska jag snart ta mig en kvällsdusch och sen spendera det som är kvar av helgen med mys! Inte helt fel :)


To live is to be vulnerable

Hemma igen, påväg in i duschen och sen blir det nog att träffa Hanna, får se vad vi hittar på. :)
Riktigt skönt att få spela lite idag, matchen slutade 2-2 men vi skulle absolut ha kunnat vinna den!



Nu kör vi!

Drar mig mot vallen för att spela en träningsmatch i det varma sommarregnet, men hoppas ni andra har det var och trevligt i era sängar, hös sen!


Forest Gump

Sitter som vanligt hemma hos lilla Henrietta och tjockar pizza.. Är inte riktigt pigg, men det tänker jag se till att vara imorgon bitti då vi har träningsmatch i Säter.
 Va ner på stan en sväng och köpte present åt Max också :) hihi hoppas han blir nöjd!
Nu börjar filmen bli färdig så ska väl ta och kika på den, pusshej!

Slår man yxan i båten får man ro som fan!

Blir ännu mer seg bloggning för har fullt upp med plugg inför morgondagens SO-prov. Men imorgon är det värsta proven över så blir mer skoj då! :)
Blev inte ens någon damträning idag för det är så mycket som ska in i huvudet + att jag råkade somna i soffan när jag kom hem.. Hehe duktig tjej!

 Nu har ju tydligen Brynäs tagit SM-guld också, om någon trots facebook skulle varit duktiga nog att missa det..
Nu ska jag ta tag i det här och plugga lite till sen tänker jag sova, godnatt!

Haha världens roligaste serie!


Pluggar

Ja som ni ser så hinner jag ju inte riktigt blogga för pluggar stenhårt, typ, och haft handbollsmöte idag, som jag lyckades glömma, så fick stressa dit.. Aja imorgon har vi nationella i engelska, det suger :( ÄR för sur på allt för att orka blogga, hejdå!

Desperate Housewifes

Blev sen bloggning för har haft träning och har fastnat med rubriken! Grym serie som snart är slut, jag kommer gråta då, buhu :(
Nu håller jag på att beställa balklänning! Det blev inte den jag tänkte först men den jag bestämde mig för vi asfin! :thumbup:  Fast beställde båda... hehe Aja kommer bilder sen, hoppas ingen köpt lika!

Första dagen efter lovet

Ja nu är ju skolan igång igen om någon skule råkat missa det. Var faktiskt piggare än jag hade trott, tills jag insåg att vi hade cirkelträning på idrotten.. Alltid lika mysigt måndag morgon innan man riktigt vaknat, verkligen trevligt! Vi överlevde i alla fall allihop, så det var ju tur! Hände inget speciellt idag tror jag, men har fått träffa både Emelie och Jacciz, det var verkligen trevligt! Nu ska jag fortsätta redigera lite foton eftersom mitt älskade picnik lägger ner om några dagar </3 Det är tragiskt :´( Finns alltid andra sidor såklart men det blir aldrig samma sak. Deppmode on!





Alla blev inte jättebra men vissa är jag faktiskt rätt nöjd med, speciellt den sista hehe

Henrietta är tillbaka!

Vilken minut som helst så kommer min älskling och hämtar mig så vi hinner prata igenom lite saker som hänt. Spelade lite fotboll imorse förresten, det var roligt. Imorgon början skolan och det är tråkigt :( Aja skriver nog mer sen, puss

Snälla

Ikväll tänkte jag äta lite middag med min söta släkt men först ska jag bara berätta lite om gårdagen. Cyklade med Julia till Henrietta och mös med underbara människor under kvällen. Vid tio nån gång så började vi cykla hemåt men ångrade oss och vände tillbaka när vi var nästan framme.. Så sen cyklade vi runt lite med Axel innan vi cyklade till Krylbo en gång till för att möta Hanna.. Sen Tillbaka till brunnbäck och ham till Axel och där stannade vi till runt halv fyra typ, för då hade min mor och far börjat tjura och ville ha hem mig.. Aja när natten var slut hade det blivit 6 vändor mellean Krylbo och Karlbo.. Haha kul liv!

Var ut till mormor och fikade och fotade idag på förmiddan och nu skulle jag egentligen träffat My men det körde ihop sig på sitter på en mindre trevlig dejt med SO-boken.. Ska väl sitta kvar ett tag till innan jag hoppar in i duschen, pusshej!

Oredigerad


Klassmys

Hej! Träffat Frida ett tag, nu drar vi snart på klassmys! Har inte mycket att berätta.. Träffade Bell ett tag igår också.. Tråningen gick dåligt.. Aja nu ska jag göra mig klar, hejdå!


Hej

Noll fantasi som ni ser på rubriken, men så kan det vara ibland! Förlåt , men glömde helt bort att blogga igår, kom inte det förens på kvällen, men då var jag hos Felicia så det gick inte så bra att publicera något.. :(
Så får berätta om gårdagen nu istället.
 Spenderade förmiddagen med lite bakning tillsammans med min saknade Julia! :) Det var väldigt kul fast våra muffins blev som de blev, ehe..
Efter det åkte jag ut och åt lite lunch med mormor och moster, och sen på kvällen tog jag, Julia och Emelie cyklarna ut till Nordanö och myste lite med halva klassen. :) Vi åkte till Junovallen ett tag också, stod där i regnet typ en timme och någon, inga namn, kastade upp sina moppenycklar på taket.. Hahaha oj det va så kul för de fick faktiskt ner de tillslut. Hehe! Blir nog snart att träffa Åsa-Linn ett tag (y) Skriver mer sen, hejdå!

Bilden har ni väl sett sisådär 675 gånger, men den är så söt!

Drar nu

Hejhej, har lite bråttom, ska byta om till träningen och alldelas strax! Blev en fika med Sofia på stan idag, trevligt de.
Förresten så regnar det ute så vi kommer bli väldigt blöta idag.. Life´s a bitch! Hörs ikväll.

Duktig pojk dedär!

Fotboll ♥

Jag låter världen veta att det här är mitt liv
Det här är mitt liv
Jag lever min dröm
Har tagit mig hit utan rast eller sömn
 

Ser inte jätteglad ut, vet


Det är vi mot världen

Kom nyss hem från stan, har vart dit en sväng och träffat Frida. Allt var stängt så vi gick runt och prtata lite innan vi gick hem till henne och började kolla lite på Låt Den Rätte Komma In. Verkar va en grym film, får se klart den nån gång för det hann vi inte för Frida skulle med sin familj och gratta hennes mormor, så grattis till henne!
Nu vet jag inte riktigt vad jag ska hitta på, kanske bakar nåt och hör om nån vill träffas, vi får se :) Ha det gött!

Haha hittade en halvgammal bild, fin typ

Linn är rolig

tjena! JAG ÄR TRÖTT OCH BÅDE JULIA OCH LINN ÄR ROLIGA! Oj nu va  caps inne men jag orkar inte ändra,  förlåt! Jag ska hinna träffa så många på  lovet så har ingen aning om hur detta ska sluta.. Jag har inget roligt att berätta, hejdå!

här är jag och linn, kul


okej..

Hejhej, kom precis ut ur duschen, har vart uppe på vallen och spelat lite träningsmatch med lite för få folk.. Aja det gick okej i alla fall, nu ska jag dra till farmor och farfar det är tydligen bråttom så skriver sen, puss!

Orkade inte leta bild, förlåt hehe

....

så packa väskan och dra min vän
spring långt bort
titta aldrig tillbaks
bara forsätt och kämpa

Nu drar vi!

Vi ska iofs inte längre än till Borlänge och kolla trav men ändå.. Tar med mig Frida och hoppas på lite fina bilder, det är ju i alla fall nåt! Bara så alla vet så anser jag inte att detta är en normal sak at göra en påskafton, men så kan det vara ibland! Hörs ikväll!

Ojoj kolla vad fin!


det är så kallt ute att vädergudarna borde skämmas!

Sitter just nu hemma hos Frida med Axel och gör sisådär ingenting! Kom nyss in för vi var ute och letade glass men allt i närheten var stängt :( Så vi frös helt i onödan! Fridas hamster är söt men jag undrar om hon har tänkt på  att den krälar runt i sitt eget bajs, omys!
Nu kom Frida på att hon hade massa kanaler på sin TV som hon inte visste att hon hade, haha lite efterbliven sådär men hon är söt ändå!
Hittade denna bild på Fridas dator, den var söt men tyvärr så hade hon ingen bild på Axel. Då var den kvällen förstörd! pusshej

Det sas .på radion tidvis uppehåll i Svealand
Hon tänkte uppehåll är bra men inte nog
Jag skulle hellre se en riktigt bra förklaring


Du har makten att bränna mig

Hej! Kom nyss hem från ip, har vart dit och skottat lite med min Max, det var roligt, han tänker satsa på en karriär som fotbollsmålvakt. Lycka till säger jag bara! Innan det var jag på Vallen och körde en träning med danerna, gick helt okej faktiskt :) Har inte så mycket mer att säga än att det är skönt att sova, puss!

Nu får sommaren allt ta och skynda sig lite!

Min påskkyckling är mycket snyggare än din!

Hej allihopa! Jag är glad för vi har lov och trött för jag har sovit för lite.. Rätt logiskt faktiskt! Nu sitter jag väntar på att badet ska bli klart så ska jag snart krypa ner i det och ha lite onsdagsmys. Trevligt värre.
Idag har jag förresten hunnit med både att tappa bort mitt Tomas Sabo-armband och hitta det igen. Jag hade nästan hunnit få en hjärtattack innan mamma kom på att det kanske låg i jackfickan vilket det också gjorde, hehe.... Det är sant som man säger, om mamma inte hittar det är det borta! Som tur var hittade hon det denna gång, tack mammi ♥ Nu har jag upptäckt att instagram har kommit till android förresten, glad chey!


Jag var så upptagen med att svära åt mina egna misstag att jag inte märkte att alla andra gjorde om exakt samma sak

Godkväll! Sen bloggning igen, förlåt.. Desperate Housewifes tog precis slut och jag undrar hur i helvete det ska sluta, jag kommer kanske inte klara spänningen fram till slutet!
Hade muntliga nationella i tyska idag och det gick aktiskt helt okej! Skönt att det är avklarat nu! Jag har inget sroligt att berätta mer än att imorgon får vi påsklov, gött!

Texten här är bara jag

Oj, kom på att jag glömt bort att blogga idag! Har haft fullt upp med att fota lite mer vattenbilder och sen drog jag på musikalen "Petra Nova" med Axel. Den var riktigt bra, oj vad vissa kan sjunga! Alla var i alla fall grymma och om jag kunde skulle jag gärna se om den :)
Skolan idag var som vanligt tror jag, kommer inte riktigt ihåg vad vi gjorde.. Eller jo justja vi fick tårta efter jumpan för vår klass vunnit någon tävling och sen gick vi till aulan och lyssnade lite på några från vård- och omsorgsprogramet. Jag tänker inte byta program om nån ville veta! Annars var allt så normalt som det kan vara med vår störda lilla klass!

Nu har klasströjorna kommit också, mums vad mysigt!

Godnatt, godnatt!

Kom precis hem från att ha träffat några mysiga människor. Jag är så trött så nu tänker jag gå och lägga mig, hoppas ni uppskattar att jag tog mig tid att berätta det för det var väldigt jobbigt! Godnatt!

Haha gjorde min kväll

Du vet väl att jag saknar dig
Att jag saknar dig varje dag
Att jag saknar dig varje dag
Fan jag saknar dig varje dag


April,april!

Aj hade lite söt huvudvärk när jag vaknade men släppte rätt fort, fast nu är jag riktigt trött istället! Ajaj! Nej men ska snart ta en snabbdusch för jag känner mig jätteäcklig, sen ska jag nog förbi Julia en sväng innan träningen.
Igår när Hanna skjutsat hem mig kikade jag en film med min kära mor och sen ringde Julia, så gick över till henne och firade Ylvår med lite folk :D haha oj det var roligt! Aja

Idag fyller världens undebararste tjej 16 år, så himla bäst, skulle aldrig klara mig utan henne. Betyder så oroligt mycket för mig denna brud, men det vet hon redan, hihi älskar sig Rebecka, ha världens bästa dag nu!