Axel rules!

Hej alla fina och mindre fina människor! Fats nej alla är ju fina bara så ni vet.. Ni kanske märker att det blir ett rätt trött inlägg nu men jag kan berätta att idag har jag varit i skolan och klockan ett kom det några gubbar och hade nån klimatshow, det varr rätt trevligt faktiskt.. 

Idag ska jag berätta en liten saga om en liten pojke som går i min klass. Han heter Axel och kan spela gitarr. Han har ofta mössa och jeans tror jag oh han brukar tipsa om rätt roliga grejer på facebook. Det är trevligt. Snipp snapp slut så var sagan slut, hehe skoj!

Jag har världens sötaste klass pusshej!

Justja Åsa-Linn, Linn och några andra konstiga personer hälsar hej!
 ♥


tjalalalala!

Har inte haft tid att blogga så jag får väl ta och berätta vad jag har gjort hittils i helgen.
I fredags så var Julia, Hannes och Max här och åt lite kladdkaka (som jag och Julia va jätteduktiga och bakade)  och kikade på film :D Det var väldans trevligt tycker iaf jag!
Igår åkte jag och Frida med div3-damerna och spelade med i Falun. Jag va ju lite nervös innan kan jag säga men det gick faktiskt helt okej, och Frida blev näst bästa målskytten, duktigt! :D
Idag ska jag först ta och träna lite fotboll eftersom det är så himla skoj, och sen ska jag dra direkt till kopparhallen och spela lite handboll, hoppas på seger!
Puss!

saknar! :(

Äre lugnt om ja kallar dej baby?

Har varit riktigt trött hela dagen och inte orkat någonting :( Det är mindre bra eftersom vissa tydligen räknar med att man ska få nåt gjort i skolan men jag får väll ta och försöka igen imorgon för idag gick det ej så bra.. Fick en efterlängtad kaffepaus med typ halva klassen efter slöjden iallafall fast jag hade gärnat kombinerat den med en chokladboll men några sådana låg dessvärre inte och skräpade på hemkunskapen så det fick gå ändå.
Nej nu börjar det bli dags att spendera lite tid med min okära mattebok så ni får ha det bäst för det kommer inte jag!

Haha Julia är nog världens roligaste persom måste jag säga! Svårt att förklara varför tyvärr men de bara är så :D Haha puss på dig!


Jag kommer aldrig låta dig få se mig svag ♥

Trevligt att jag precis blev klar med inlägget och så försvann allting så jag får börja om.. Det går bra nu!
Jaja blev precis klar med min fina lilla ansökan till gymnasiet iallafall :) Det blev naturvetenskap som förstahandsval och samhäll som andra. Hoppas det blir bra för nu har jag redan klickat på bekräfta så nu är det för sent att ångra sig.. Ajdå.. Nej men det blir säkert bra, håll en tumme!
Har varit en lugn eftermiddag utan träning så har faktiskt försökt plugga lite till matteprovet även om det gick sådär..
Justa skoldagen var väll också helt okej, även om jag hade förväntat mig att vi skulle få bygga lite mer på tekniken, men det tyckte inte Alf så nu ska vi tydligen ha ett till område med prov och skit :( fml!

Nej men nu ska jag nog ta och krypa ner i min sköna säng och kika lite desperate housewifes så godnatt och puss på er! ♥

Slänger med en bild på min fina ♥


Fotboll, fotboll, fotboll!

Äntligen fick man komma iväg på årets första fotbollsträning! :) Både riktigt roligt och skönt var det! Drar snart vidare mot ådal för elite hanboll på det här, fiint de.
Tandläkaren va i skolan idag förresten :/ Haha jag kan ju ta och berätte att jag har väldigt festliga tänder..!? haha!

Neeeej, kom på att jag skulle plocka undan tvätten, attans vad jobbigt! :( Jag orkar inte :( hehe lat!
Aja nu ska jag dra mig mot träningen så hejdå sålänge!

Godnatt!

Händer inte mycket just nu tyvärr och jag lovarm jag ska börja blogga lite roligt nån gång fast det blir inte ikväll för nu ska jag sova puss och godnatt :*

fredagsmys på en lördag- busigt!

Hallå i stugan, just nu sitter jag ensam hemma hos Henrietta och väntar på att hon ska komma tillbaka med sängen jag ska sova på, för den får hon faktiskt gå och hämta själv för jag är tyvärr för lat för att resa på mig. :( Om hon inte kommer tillbaka snart måste jag dock gå upp till vinden och kontrollera att hon inte blivit mördad av en läskig yxmördare med blå manchesterbyxor som brukar hänga i hennes hus såhär på lördagskvällarna..
Men nu ska vi iaf kika film eller nåt sånt så puss på er!

Justaja, vi förlorade båda matcherna idag men måste säga att vi kämpade rätt bra! Hejdå!


Mumsfilibbabba!

Ge aldrig upp! ♥

Ledsen för dålig uppdatering, men nu är iallafall uppsatsen klar och inlämnad!
Det händer inte mycket i skolan men va hos syon idag och jag tror jag har bestämt mig vilken linje jag ska välja nu. Är fortfarande osäker på vad jag ska ha för andrahandsval men jag hoppas jag kommer in på natur och isf spelar det ju ingen roll! :)
 Justja, det är väldigt många som fyller år nu känner jag! Linn idag, Markus imorgon, Åsa-Linn på söndag och Axel på onsdag! Vi borde ha klassfest bara för det här nu tycker jag :) Aja grattis på er allihopa!
Imorgon har vi första handbollsmatcherna för i år också! :D Det ska bli riktigt roligt faktiskt, hoppas verkligen på två segrar! Nej men nu ska jag nog gå ner och äta lite fredagsgodis så ha de gött!


Tyvärr lite suddig men vi är ju lite söta ändå!


Ett mongo om dagen är bra för magen!

Dålig fantasi? - JA
Trött? - JA 
Klar med uppsatsen? - NEJ
Men jag är glad ändå hehe :thumbup:
Lugn och trög skoldag, hände tyvärr inget roligt alls :( Så det här blev ett till totalt onödigt innlägg, pusshej!

Haha fula ♥


Nothing compares to you ♥

Helt vanlig dag idag kan man väl säga :) Lena släppte oss tidigare från biologin iallafall så det var ju skönt! Långt hål hade vi också men det är tur att tiden går fort när man har roligt med sina fina vänner! Fast saknade min Julia om någon skulle vara intresserad :(
Jag har tyvärr inget roligt att berätta idag så hejdå!

Jag älskar dig! ♥


Saknaden kommer och går som den vill..

Ska väl snart börja röra mig mot skolan. Språk första lektionen så jag behöver väl inte säga att jag verkligen inte orkar.. :( Tänkte bara säga att finaste Frida faktiskt fyller år idag så ett stort grattis till henne! :D 

Grattis gumman, ha en grym dag! puss <3  

Fotbollsupptakt och handbollsträning :)

Ja rubriken säger väl det mesta.. Kan ju säga att jag är riktigt taggad tills första fotbollsträningen iallafall, kan knappt vänta så man får hoppas att det går bra! :)  
Handbollsträningen sög tyvärr idag, får hoppas att det går bättre på torsdag för annars vet jag inte vad jag gör. :/ Aja nu väntar duschen och sen tänker jag sova så godnatt allihopa!


Dagen då köttbullarna föll från himlen..

Kom hem för kanske en halvtimme sen, har ätit och ska väl snart ta och sätta igång med biologin, men först måste jag bara berätta om en jätterolig grej som hände på lunchen idag!
Haha vi satt några i klassen plus Johannes och Max och försökte äta, och så helt plötsligt kom det en köttbulle flygande genom luften, studsade på bordet och sedan ner på Linns tallrik. Och stackaren är ju vegetarian så hon hon var ju tvungen att slänga all mat hon hade ;) Vi har fortfarande ingen aning om varifrån bullen kom men antagligen från nåt bord längre bort, haha! 
Och justa, på So:n fick Rebecka och Henrietta typ psykbryt och skrattade så länge att vår lärare började prata om mentalsjukhus, skön klass hehe!
Nej men nu måste jag verkligen fortsätta med uppsatsen men ha de bäst sålänge!


Jag slänger med en bild på den anfallande köttbullen och världens snyggaste Linn!


Plugg, plugg och lite mera plugg..

Hanna åkte hem vid halv tre nån gång och sen dess har jag inte gjort nåt mer än försökt plugga men typ somnat på soffan :( Måste försöka skriva biologiuppsatsen också som ska va inne på fredag men orkar verkligen inte så nu äter jag godis och försöker kolla på handboll istället :thumbup:

Jag kom precis på att det är måndag imorgon.. Det är ju inte så bra eftersom det betyder att man måste lämna sängen och gå upp jättetidigt :( Plus att vi har dans på jumpan?!
Jag vet inte vem som kom på att vi skulle tvingas snurra runt på tå till musik det första vi gör på hela veckan men jag tycker det låter som det var en mindre smart person iallafall!

Aja nu ska jag försöka kolla lite seriöst på när Sverige krossar Makedonien, byebye!

Gomorron, gomorron!

Lr ja fömiddag kanske det är men vi vaknade för ungefär en timme sen så nu får det vara morgon för alla..
Vi somnade väl ungefär vid halv fem till lite desperate housewives :thumbup:
Det blev en grymt kul kväll iaf och det va länge sen jag skrattade så mycket! :) Nu tänkte vi ta o äta lite frukost men vi bjuder på lite bilder först. Puss!







första inlägget!

Hej!
Hanna har varit lite gullig och fixat blogg åt mig, så nu tänkte jag göra mitt första inlägg.. Lite dålig fantasi men hannisen kom iaf hit vid halv fem och då böjade vi fixa med bloggen och nu är vi äntligen klara! :)
Nu tänkte vi gå till konsum och köpa lite saker till ikväll för hon sover här i natt!
Jag lägger säkert ut lite bilder imorn men nu ska vi dra så hejdå lr nåt!


Välkommen till min nya blogg!