Det händer mycket nu

Hej! Förlåt för att jag har varit helt försvunnen från bloggen ett tag, men jag har varit i sommarstugan och vårt internet är inte lite konstigt! Men nu ska jag i alla fall försöka få ut ett inlägg!
Jag kan ju ta och berätta att min midsommar spenderades hos Julia med lite annat underbart folk, tack till alla som var med!
Annars har det inte hänt något speciellt direkt, myst och träffat lite söta människor. Eller ja tills igår då jag va på peace and love och hade några av de bästa timmarna i mitt liv. Inte nog med att jag fick se Rise Against, Timbuktu m.m. live, jag fick också stå längst fram på Winnerbäck och det var verkligen magiskt! Går inte att beskriva känslan men jag kommer leva på den ett tag i alla fall, det kan jag lova! Nu blev det långt, men så kan det gå, puss och tack för att ni inte övergett mig fast jag inte kunnat bogga! puss

Myspys

Hej och förlåt för dålig bloggning! Har varit ute i stugan oh vårt internet har varit allt annat än snabbt :( Men nu sitter jag i alla fall i Henriettas säng och tänker på godis. Det låter så gott!
Aja Imorgon ska jag in till "stan" och vara där hela dagen, men har ingen aning om vad jag ska hitta på, hihi busigt värre! Nu ska vi kolla på William ha en bra kväll! 


You're not alone

All the chances that have past me by
Would it matter if I gave it one more try
Would it matter at all

 


One day, the lost will be found

Hej matchen gick piss, jag är sur, hejdå

Matchdag!

Ska snart gå och packa matchväskan , sen drar vi iväg till Ludvika och försöker att inte göra som Sverige.. Sen när jag kommer hem lär jag väl städa lite eftersom mitt rum ser ut som ett bombnedslag, hehe

3-2

Sverige förlorade, ingen blev väl förvånad egentiligen men kul match var det i alla fall. Nu sitter jag ensam hemma eftersom de andra gick för de har cup imorgon, lycka till till de! Själv ska jag upp och spela lite match så ska väl snart ta mig till sängen för att kunna vara utvilad och pigg.. haha nej men ska snart gå och lägga mig, godnatt!

Mellberg!

Jarrååå Sverige!

 


Uppladdning

Hejdär! Nu sitter jag här med mina fina och inväntar matchen. Nu ska England få spö de fjollorna! Heja Zlatan!


Julia


Det här är Julia.
Hon är söt. 
Och dum. Ibland. 
Hihi nu ska vi snart äta glass. 
Det här var nödvändigt. 
Hejdå.



Thaimat♥

Kom hem från stan för ett stund sedan, hann förbi farmor och farfar en sväng också på hemvägen. Mycket trevligt, kommer dock bli sjukligt fet om jag inte slutar gå dit och äta godis snart, hihi.
Snart ska jag ta och börja städa eftersom jag inte vill skrämma bort mina små vänner direkt när de kommer men skriver säkert något trevligt när jag vet hur matchen slutar, ha en bra kväll!

Don't worry!

Godmorgon! Vaknade alldeles nyss och ska väl strax ta och försöka fixa nå frukost. Sen ska jag kanske upp på stan med Frida ett tag innan kvällen för då kommer världens bästa tjejer hit på lite fotbollsmys! Sverige-England och eftersom Rooney såklart är avstängd kan jag ju ta och hålla på Sverige 100% och det är ju lite skönt. 

Statisktiken går var väldigt rolig förresten så fortsätt läs nu kära vänner, pusshej! ♥


Godnattvisa


Vill du nåt så vet du var jag finns

Hej och hallå! Kom nyss hem från en mysig middag med mina lilla familj. Hade dock hellre tränat men måste ta det lugnt för benet.. Men ska spela matchen på lördag i alla fall, längtar verkligen efter vinst nu! 

Dagen har som sagt spenderats med min kära Haals, mycket mysigt med Winnerbäck och fika, hihi mums! 

 

Tryck F5!

Frida var jättesnäll och fixade med min blogg så nu blev jättefint tycker jag, tack Frida! 


Jag får liksom ingen ordning

Sitter och lyssnar på lilla Lars och inväntar världens bästa Frida. Får se vad vi hittar på för skoj hihi. Sen ikväll följer jag med min kära familj och äter ute för mor och far har lyckats varit gifta 26 år idag, rätt bra jobbat av båda tycker jag faktiskt.. Aja grattis till de pusshej!

Lars Winnerbäck: Gud, legend, mästare

Min ungdom kommer aldrig igen
Jag har så mycket förstånd att förlora än
Så jag lovar dig inget, min käraste vän
Det är ett kort liv



Jordgubbar ♥

Hej och hallå! Har spenderat denna underbara onsdag med sötaste Alva och Hanna! Det var väldigt trevligt, speciellt eftersom det var så länge sen jag träffade Alva! Har hunnit ätit otroligt mycket så nu har jag lite svårt att röra på mig.. Köpte världens finaste shortd föresten, eller ja i alla fall enligt mig, hihihihi

Regn ♥

Har aldrig hatat rubriken så mycket som när vi satt och skulle ha picknick och årets regnväder kom förbi.. Och vi skulle cykla hem.. haha lyckat!
Aja kvällen blev lugn, har kikat på en riktigt grym em-match med min far. Nu är jag trött och sängen väntar, puss

Sparsamma svar håller hungern vid liv

Dålig uppdatering, jag vet... 
Igår spelade jag i alla fall match, fast lyckades sträcka låret mitt litegran och det var ju inte så bra... Men på kvällen tog jag mig till tjärnsjörn och mös med underbara människor!
Idag var jag ut och fiskade lite med Julia, dock helt utan napp :( Har inget mer att säga nu, men ska skärpa mig, jag lovar!

Bal 2012


Singel

Ja finns inte mycket att säga mer än att jag nu inte längre har någon kille, men det blev nog bäst såhär för båda så det fanns inte så mycket att göra...

Panik!

Nej nu har jag vart dum igen, känns som jag förstört mina ögonbryn eller nåt, känner mig helt sne, komer säkert se helt fucked ut på balen, åh orkar inte, bajs hejdå!

Och allt som vi sa då
Tänk att man kunde säga så
Vi snackade skit om alla vi kunde klandra
för att komma på att vi bara hade varandra
Det kunde varit några andra
Men det var vi


9C, ni bäst i hela världen älskade vänner

Imorgon slutar vi nian och jag kan inte riktigt förstå att det är sant, sitter och är på gränsen till tårar när jag tänker på alla minnen och alla man gått i samma klass som sen dagis och imorgon är det slut! :( Har haft så grymma år med er, varenda en av er är speciella på ett underbart sätt och kommer aldrig glömma er!
Har aldrig grinat så mycket i hela mitt liv som jag kommer göra imorgon, vill få ha det bra med er förevigt!
Så mycket jag vill säga men finns inga ord mer än JAG ÄLSKAR ER!

Stockholmsresan

Ja igår var vi som sagt till Stockholm med skolan och det var väldigt trevligt, även fast det var lite blött. Gick och handlade lite innan vi tyckte att det var en bra idé att promenera hela vägen till grönan.. Det visade sig vara rätt dumt eftersom vi hamnade mitt i världens ösregn.. usch!
Aja sen lekte vi runt på grönan och åkte lite allt möjligt tills vi åkte hem, och jag vann en jätteboll förresten om någon ville veta, hiho!
Söta barn och ett torn..
Livrädd unge som tänkte åka fritt fall, dumt!

Stockholm!

Ja imorgon drar vi till huvudstaden med skolan så räkna med noll bloggning men tänker i alla fall ha en grym dag och äta mycket sockervadd, puss!

3 dagar kvar

Nu är det inte lånt kvar till sommarlov, ojoj! Slutade vid 11 i utsund för det regnade och sen var jag förbi Max en sväng och nu sitter jag hemma och fryser..
Ikvlll drar jag på träning, kul inlägg, hejsan!

Trött och kallt

Det är svinkallt och jag är trött så har inte orkat blogga på ett tag som ni kanske sett, förlåt! Men har inte hänt så mycket, vart på lite karneval och imorgon tänkte jag spela lite match med damerna, nervös haha. Aja snart ska jag ta mig ut i regnet och åka upp på stan, puss