bara timmar kvar!

Har lite mycket att göra just nu, t.ex sova några timmar innan bussen rullar, fast vi får se hur det blir med den saken.. Nu har jag iallafall nästan packat klart och jag fick ner allting i en väska! Jag är otroligt stolt faktiskt, även om jag antar att jag har glömt hälften av det vi verkligen måste ha med.. Men passet är nerpackat, så resten löser sig väl!
Det är dock en väldigt jobbig sak mecd att åka bort i en hel vecka.. Jag kommer missa hur mycket big brother som helst :""(  Jag kommer sakna Amandus jättemycket, men om de har fungerande internet i Tyskland kan jag ju hålla lite koll ändå :) Justde, jag kommer faktiskt sakna Max också, så ingen tror att jag glömt honom! ;) Som tur var så är han gullig nog att låta mig ta med hans parfym så jag inte glömmer bort honom totalt.. Nejdå! ;)

Jag borde kanske berätta lite om hur min dag varit också.. Den har spenderats i åsbo med lite roliga människor och stjärtlappar! :D Haha har lite lagom ont i rumpan nu kan jag säga!
När jag kom hem tog jag en välförtjänt dusch och packade det mest. Cirka kvart över sex fick jag sms från handbollstränaren som undrade om jag kunde spela lite trots att jag inte är helt frisk, så det blev en match på kvällen också! Det gick som det gick men vi kämpade iallafall bra! 

Det här kan vara det sista inlägget på en vecka ifall vi inte har internet ute i ödemarken men när jag kommer hem ska jag verkligen skärpa mig med bloggningen, jag lovar! Ni får ha ett bra sportlov nu, för det ska verkligen jag! Aufwiederhören!




Bjuder på några småsöta bilder från idag!

Jag hinner inte!

För 2345012374657023978523:e gången, jag måste packa! Får göra det imorgon..
Aja idag har vi varit i Sala. Vi= Jag, Jaccis, Cecilia och lite andra människor som sperlar nåt konstigt instrument..
Det viktiga med dagen är väl iallafall att jag äntligen fick köpa nya skor! Två par tillochmed för det var en väldigt trevlig rea. Jag+ Nya skor= Lycklig tjej! Sån matte gillar jag :thumbup:
Imorgon ska vi va i åsbo och kolla på backen, eftersom det tydligen inte finns nån snö.. Det kan väl bli trevligt eller nåt sånt!
Vet inte vad jag ska göra så slänger väl in ett par bilder på skorna, puss!  






I´m loving angels instead

Förlåt för så otroligt dålig uppdatering, men jag ska skärpa mig! Snart.. Nej men jag vet inte om vi kommer ha internet i Tyskland och om vi inte har det så blir det ju rätt jobbigt med bloggningen.. Vi får se hur det blir! :)
Veckan har varit och kommer bli väldans speciell, men jag får berätta allting imorgon för orkar inte nu :( haha jag måste vara latast på jorden :( förlåt och puss ♥
Min lilla Henrietta har lyckats bli sjuk :( men krya på dig hjärtat och förlåt för bilden ;) ♥♥

Seger!

Idag har vi som sagt haft match och det gick ju riktigt bra! Det var nog den bästa matchen i år, snabbt spel och bra försvar. Matchen slutade 20-15 så grattis till oss eller nåt sånt! :)

Nu har jag nyss ätit thai och ska kanske trycka i mig en semla också när jag också håller på :D
Sista helgen hemma innan Tyskland också, börjar bli dags att skriva packningslista.. Kommer bli en utmaning!
Har inte så mycket mer att berätta, men ha en skön avslutning på helgen!

Ny bild ♣


Godmorgon!

Kul rubrik, jag vet. Vaknade cirka halv nio och kunde inte somna om även fast jag försökte i fera timmar.. Nu har jag iaf tagit mig ur sängen och strax åker vi mot mormor! Trevligt.
Lite senare blir det nog att träffa Hampus, som tagit sig tid att hälsa på i Sverige. Skoj! Vi blir säkert några fler om någon känner att de har lust. :)
Juste det, om exakt en vecka sitter vi i en minibuss påväg till Tyskland! Kommer nog vara lite lagomt trött men det får man väl ta. Det blir nog en rolig resa men vi har lite problem med att få med all packning vi behöver, en liten väska ska man få ner hela skiten i och då tar väl luftmadrass, kudde och handdukar upp mer än halva? Det slutar nog med den största resväskan jag hittar även fast vi inte får ta med en sådan.. Hur ska detta gå kan man undra!
Nej nu ropar min kära pappa att vi måste åka om typ en kvart och jag gick upp för fem minuter sen.. jag kanske borde lära mig planera eller nåt sånt! Hejsvejs!


Saknar denna kväll enormt, måste göras om snart! ♥

AvestaBrovallenHF♥

Återigen sen bloggning men jag kom hem från matchen för cirka en timme sen? Och var tvungen att tjocka lite med glass och ogräddad kladdkaka innan jag gick till datorn! ♥♥♥♥  Mums!
Vi förlorade med rätt mycket men måste säga att vi kämpade riktigt bra iallafall och vi hade ju gärna haft ett par till avbytare!

Imorgon blir det nog en rätt lugn dag, ska ut til mormor och fota lite på förmiddagen så får vi se vad som händer sen på kvällen. Spännande må jag säga ;)
På söndag har vi match igen och då är det verkligen dags för vinnst! Börjar tagga redan nu tror jag..  

Idag har jag och Julia både redovisat engelskaarbetet och visat upp dansen! Riktigt skönt att det är klart nu även fast engelskan kanske inte blev så lyckad.. jaja dansen blev nog het okej, fast Jullan är ju sjukt mycket bättre än mig på det här med att röra sig till musik men jag hoppas jag inte såg helt efterbliven ut iallafall..

Nej det blev lite sent men nu ska jag äntligen ta och hoppa in i duschen, kram och allt annat gulligt på er mina fina! 

Haha ful bild och konstigt leende men det bjuder jag på idag, haha fult rum förresten, puss♥


Sova...........

.. vill jag få göra men just nu sitter jag och försöker fixa lite med en redovisning om Irand som ska vara klar imorgon.. Bäst på att planera, jag vet!
Ledsen för att det blev så sen uppdatering idag men blev kvar väldans länge efter träningen på ett möte om tysklandsresan med laget. På lördag om en vecka drar vi, 05.00, Woop Woop! ;)
Nej nu ska jag jobba vidare med översättningen av irlandsgrjen men godnatt på er alla lyckliga som får sova nu!♥

Word!

Pain of Salvation

Maybe it's not enough
Maybe this time it's just too much
Maybe I'm not that tough
Maybe this time the road is just too rough



Maybe..

Jag ber om ursäkt för dålig uppdatering, förlåt men det har ju varit lite mycket nu..
Vi skulle ju faktiskt få sluta klockan halv två idag eftersom vår musik blev inställd, men skolan tyckte det var en bättre idé att vi skulle gå på nå disco i aulan med obligatorisk närvaro. Kärlek till er som bestämde det, verkligen genialiskt! Aja det blev ju faktiskt rättså roligt tillslut iallafall, men ojoj vad svettigt det blev! 
Så kan det gå när tjocka kläderna är på ;)  
Det var nån tävling om vem som gjorde bästa drömfångaren och vi i 9C vann såklart, puss på er mina älsklingar, bara bra för vi ska få fika ;) Hehe ;)

Kram! Eller nåt sånt mysigt.

Dagen innan sommarlovet, saknar inte lite! ♥


If it means a lot to you♥

Sitter här och sjunger lite med världens bästa Linn. Det är trevligt tycker jag. Jag hann tyvärr inte blogga igår för jag och Julia var duktiga och tränade på vår dans till jumpan så nu är vi nästan helt klara för att dansa upp eller vad man säger. ;)
Idag har vi haft öppethus för sexorna, läskigt! Väldigt chill dag annars för har inte haft en enda seriös lektion. :thumbup:

Nej nu har jag inget mer skoj att berätta såhare gött!


Just another day, same in every way

Hej på er! Jag ska snart gå till min fina Julia och kolla lite på melodifestivalen osv.. Har fått för mig att världens bästa Ulrik ska vara med ikväll, får verkligen hoppas att jag har rätt för annars blir jag väldigt ledsen!
Åkte upp en sväng på stan med Julia idag och köpte lite saker till Max och sen gick vi ner till kopparhallen och kollade på herrmatchen med Frida. Det var skoj! Avesta vann med 29-27 tror jag, det var iallafall en väldigt spännande match som var väldans rolig att se enligt mig.
Nu ska jag snart hämta mitt godis och börja gå mot min bäver,
så hare bra och glöm inte att rösta på denna kille ↓ ikväll! Pusshej! ♥

jag förstår bara det som är vårt

hej på er mina fina! Sitter just nu ute på landet hemma hos min söta mormor som fyller år idag, så grattis till henne! Lite senare ska jag kanske ta och träffa Julia och träna på vår braiga dans. Det ska bli trevligt tycker jag :)
Jag kan berätta att jag klarade iaf teknikprovets så jag är väldigt glad för det om ni ville veta :)
Nej nu ska jag snart äta tårta så jag kan rulla hem! mums ♥

No one ever said it would be this hard

Hahahaha.. Övertrött! Skrattade så jag grät på svenskan idag, man bara måste älska min klass! ♥ Hehe.. Natinella gick väl helt okej men jag är så trött på att skriva nu så det här lär inte bli nåt långt inlägg. Bra dansföreställning var det också även fast de hade lite otur med tekniken, stackare! Nej nu måste jag verkligen plugga teknik så dö! ♥

Haha gud vad söta vi är! ♥

Cola och chokladpudding♥

Hej hallå och typ tjena! Nu är det såhär att jag hade skrivit ett lättelångt och fint innläg som jag ju lyckades trycka bort innan jag hann publicera. :( Så nu får jag börja om.
Imoron klockan nio prick har vi som sagt nationella i svenska igen. Sen efter lunch ska vi åka upp till domarhagen och kika på någon dansföreställing och jag håller en tumme för att jag ska hinna träffa min fina EmelieG när jag ändå är där! Efter det ska vi tillbaka till skolan för att ha svenska?! Vilket de tydligen tyckte va en bra idè efter morgonens tre timmar..
 Och så på fredag har vi teknikprov :( Aja nu ska jag gå ner och äta min rubrik :D
Pusshej! ♥


7/6-2011♥

Jag är så trött så jag tar och dör snart tror jag. Kom hem från fotbollen för lite mer än en halvtimme sen och ska dra vidare mot handbollen snart. :) Idag ska vi iallafall få ha tränare vilket vi inte fick igår, fast vi är ju så duktiga så det gick självklart bra ändå! Duktiga flickor vi är♥

Vi hade första nationella provet idag direkt på morgonen och det gick nog okej.. Nu är det lugnt imorgon men sen smäller det igen på torsdag. Tre timmar ska vi sitta och skriva nån äcklig uppsats.. Tur att vi får ta med oss lite goda saker att äta och dricka iallafall. Våra lärare har tydligen tänkt sig frukt men jag ska nog satsa på dextrosol, godis, cola och så lite kaffe på det. Mums! :thumbup:

Om en vecka är det allahjärtansdag förresten, mysigt!


8 månader, du är den bästa ♥


Mystery

Godkväll mina fina! Idag har jag lekt med Rebecka. Det var roligt. Vi var till Emelie också, mycket trevligt!  Väldans mycket skratt blev det också, såklart ♥  Tyvärr blev det inga bilder tagna eftersom jag glömde kameran hemma hos en annan igår :( Det var inte bra :( Fast pappa har varit gullig och hämtat min älskling så nu är den hemma igen! :D Och justja jag tränade ju lite fotboll, det var också väldigt roligt även fast vi inte var så många..
 Nu ska jag snart ta och krypa ner i min sköning till säng och hålla tummarna för att det blir fredag istället för måndag imorgon, *hoppashoppashoppas*, men först ska jag göra en god kopp te och starta min dator så jag kan kolla på lite desperate housewifes innan jag somnar. Hihi. 
Och om nån har missat att Dead by April gick vidare i melodifestivalen igår så kan jag ta och berätta det för er så ni slipper gå runt och inte veta det. Det kanske finns hopp för Sverige ändå.. hehe!
Tyvärr kommer jag inte på hur jag ska avsluta detta inlägg så det får bli med en punkt.

.


Haha gammal bild men hon va ju fin iaf ♥

I´d like to belive you were right.. ♥

Hejhopp alla trevliga mangosar!
Jag har inte så roligt liv har jag kommit på men så kan de va ibland! Ikväll blir det absolut inte tråkigt iaf för kvällen spenderas nog med min sötaste Bell, mycket skoj för det va ett tag sen nu!
Idag har jag varit ute hos min kära mormor och fikat och fotoat lite :) Slänger nog ut lite fler bilder senare när jag hunnit redigera de plus att det blir nog några från min och bells lördagskväll :)
Justaja alla helgens matcher blev tyvärr inställda/flyttade pga att vi är många sjuka :( Inte bra! :( Och inte kan jag och Julia träna på dansen heller för hon är ju inte hemma :( Nu blev det ju nästan lite deprimerande men så kan det gå när inte haspen är på som jag och min plutt brukar säga! ;)
Nej nu ska jag ta och röra mig mot Bells hus så hare bäst!  
 



Vinter ♥


Ensam är jag svag men med han så är jag oslagbar ♥

Älsklingen åkte hem för ett tag sen så nu har man inget att göra igen.. Nästa vecka har vi nationella, jag vill inte :( har inget att berätta så jag gör såhär:

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA:
1. Pussat någon? - Japp
2. Sjungit? - Yes!
3. Blivit kramad? - ja
4. Känt dig fånig? - såklart
5. Saknat någon? - absolut
6. Dansat galet? - ja..
7. klippt håret? - nä
8. Gråtit? - nope

GREJER:
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? - nej  
2. Har du en hund? - en kille,samma sak lr..?
3. Sover du helst ensam eller med någon? - beror på
4. Tror du på spöken? - ibland
5. Är du mörkrädd? - om nån skrämmer mig..
6. Vad vill du ha just nu? - skoj!

KÄRLEK:
1. Är du singel nu? - nej!
2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta? - långa
3. Är du redo att satsa på ett seriöst förhållande nu? - kanske ;)
4. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig? - nej
5. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk? - vet inte kanke..
6. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk? - tror inte det
7. Har du varit på en blind-date? - nej
8. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat de? - såklart!
9. Saknar du någon av dina ex? - nje
10. Somnat gråtande pga kärleken? - mm
11. Brukar du tänka på dina ex? - nä
12. Nån kärlekslåt som påminner dig om någon? - för många

KOMPISAR:
1. Har du nån bästa vän? - jo
2. Är du ofta med dina vänner? - försöker så ofta det går!
3. Vad brukar ni hitta på? - beror väl på vem jag träffar..
4. Kan du vara dig själv med dina kompisar? - ja!
5. Vem vet mest om dig? - Rebecka, Julia, Henrietta och kanske min kusin..? Fast vet inte riktigt

OM DIG:
1. Hur lång är du? - 163 typ
2. Vart bor du? - på en mycket tragisk plats </3
3. Är du nöjd med ditt rum? - ja fast det är ju aldrig städat :(
4. Vilken är din riktiga hårfärg? - bajsbrun
5. Har du någon sjukdom? - efterbliven?
6. Är dina föräldrar skilda? - nej
7. Gillar du skolan? - folket i skolan!
8. Hur svarar du i telefonen? - hej/aa/tjena! :D/ nåt annat..

VAD:
1. Åt du senast? - godis!
3. Har du på fötterna? - strumpor
4. Lyssnar du på just nu - So sick med Ne-Yo
5. Gillar du mest hos dig själv? min humor..? nej vet inte :(


Jag älskar dig mer och mer för varje dag ♥

Godafton! Det blev en väldigt lyckad dag enligt mig måste jag säga, roligt folk och jag råkade faktist vinna bowlingen :D Väldigt stolt över det så jag tänker va sådär väldigt dryg och skryta resten av kvällen hehe.. Jag va ju lite sen också så jag körde bara en serie men vann över två personers totala poäng ändå om ni fattar.. 

Imorgon är det ju skola igen fast det känns som det är helg men det är väl bara att dra sig ur sängen och försöka att inte somna på toaletten som jag lyckas med ibland, nån som känner igen sig? Antagligen inte men ändå.. Aja!

Jag har lärt mig en mycket användbar sak idag förresten som jag tänkte ta och dela med mig av här på bloggen. Hoppas ni är beredda för detta är en väldigt stor nyhet, iaf för mig:
Automatiska dörrar hinner INTE öppna sig om man försöker springa genom de, utan risken är väldigt stor att du istället för att komma snabbt in i affären får ont och får skämmas en hel del om det är folk i närheten plus att det antagligen filmats av övervakningskameror.. Ajaj! 
 

Stolt♥


Sovmorgon!

Godmorgon folket, riktigt skönt att vakna nu fast min lilla kära katt har väckt mig ungerfär 67 gånger :( Ni kanske tycker att jag borde va i skolan nu lr nåt sånt men det är faktiskt så att vi råkar vara lediga idag :D
Snart ska jag hoppa in i duschen, äta frukost, försöka träffa Julia och träna lite på dansen som vi måste göra till jumpan..  och sen ska jag upp på stan också och träffa min fina kusin en sväng och sen kanske jag tar och bowla lite med folk i min bästa klass :D Låter riktigt grymt tycker jag trallallalla!
Justa jag måste plugga lite So också men det kan jag väl leva med.

Måste bara säga att min cooling till kompis Hampus och lite folk jag inte känner har gjort en låt som jag tänkte va lite gullig och sprida. Hampus är ju den bästa såklart så ni hör nog vem det är, annars är de han som inte pratar finlandsvenska..
http://www.youtube.com/watch?v=AME7fmAxaFU Vet inte om det blir bra med länken, vi märker väl..


Hampen är han till höger som inte ligger.. Han med glasögon iaf ♥